Vi har fyllt på våra lager av Bracapaddlar och kör en drive under 2015:

3800:- på alla tävlings-/motionsmodeller (justerbart skaft System II, även Extra Lightversionerna) inklusive måttanpassning, limning och frakt.

Braca använder egenproducerad kolfiber. Det är bland marknadens bästa kolfiber som också används i välrenommerade tävlingskanoter. www.braca-sport.com

Braca har största utbudet av modeller. Detta för att kunna supporta alla kategorier av kanotister, inte bara tävlingskanotister och masters. Surfskikanotister finner många fördelar i att använda Bracas modeller. Kika speciellt på Braca XI Van Dusen. Havskanotister hittar fördelar i Braca X och Braca FW . För C1-, polo- och forskanotister finns också paddlar med speciell teknologi för att stå upp mot krav inom respektive sport.

Reval Kayaks Team hjälper er att hitta rätt i ert val. Vi tar hänsyn till ert rörelsemönster, era fysiska förutsättningar, målsättning, fart och användningsområde. Vi är trygga i att vi kan hjälpa er att pricka rätt i modellval. Bracas/Reval Kayaks ambition är att hjälpa kanotister att optimera sin effektivitet i paddlingen.

Ring eller eposta oss om ni har frågor om modellerna.

Janne Bengtsson 073-425 25 15. stuvarn@outlook.com

Douglas Annerling 073-425 25 12

Lars Inge Fridolfsson 073-425 25 14