Weba Sports nya paddelmaskin. En maskin med mycket bra paddelkänsla. 13240:- inkl. moms!

Reval Kayaks / Braca Sport representerar Weba Sports nya paddelmaskin. Paddelmaskinen håller bra kvalitet och prissatt så att enskilda kanotister har råd att köpa den

Weba Sport är ett Österrikiskt företag som samarbetar med Braca Sport i marknadsföring av nya maskinen. Weba Sport tillverkar också avancerad mätutrustning för roddare, stakmaskiner för skidlandslag, samt träningsmaskiner för simmare.

Referenserna ifrån de som kört på paddelmaskinen är mycket goda; bland annat så kör ungerska landslaget nu på deras maskin och dom återkopplar om att dom är glada för den goda "karaktären med vattenkänsla". Ryska kanotförbundet köpte 14 st på ett bräde efter ett första test.

För de som önskar möjlighet till mätning av kraftutveckling i paddeltagen, frekvensmätningar, ställa in lopp för sparring, eller koppla ihop sig med andra maskiner för gemensamma träningspass så går att det att beställa maskinen med komplett dator-/displayenhet. Obs. att Webas datorenhet innehåller fler mätmöjligheter än vad övriga paddelmaskiner på marknaden ger. För klubbar med gemensamma träningar kan detta vara ett intressant alternativ då en ihopkoppling av maskiner görs enkelt och man i ett träninsgpass/simulerad tävling ser respektive kanotists läge på sin egen display! Ingen avancerad uppkoppling mot central skärm behövs! 21340:- inkl moms!

Återkom gärna med ert intresse på: info@revalkayaks.se eller till oss på telefon: 0734-25 25 12 /0734-25 25 15.

Reval Kayaks Team